Honden Adoptieplan

Het honden adoptie plan is in het leven geroepen om honden die al langere tijd in het asiel wonen onder de aandacht te brengen. Geeft u één van deze honden een steuntje in de rug?

Het honden adoptie plan is in het leven geroepen om honden die al langere tijd in het asiel wonen onder de aandacht te brengen. Honden worden bijvoorbeeld door gezondheidsproblemen, ouderdom of gedragsproblemen niet gauw geplaatst. Zolang deze dieren bij ons gehuisvest zijn krijgen zij natuurlijk alle aandacht, training en medische behandelingen die nodig zijn. Ieder dier heeft een eigen lekkere warme slaapplaats waar ook zeker in de winter de kachel brandt. Met alle honden wordt minimaal 2 keer per dag gewandeld. Ook heeft het asiel zandweides en een grote graswei waar ze dagelijks lekker kunnen ravotten. Als adoptie ouder van een asielhond draagt u bij aan de algemene verzorging die de honden nodig hebben. U blijft op de hoogte hoe het met de hond gaat en wat hij/zij allemaal beleefd in zijn dagelijkse asielleven. Natuurlijk hoort u het ook wanneer de hond geplaatst wordt!

Met een bedrag van 15 euro per kwartaal kunt u een asielhond op afstand adopteren en zo meehelpen aan de algemene verzorging van deze dieren.

In ruil voor uw steun ontvangt u van ons:

- een welkomstbrief en kennismakingbrief met foto's van de door u uitgekozen hond

- 4x per jaar ontvangt u een bericht thuis met alle belevenissen van de hond

Helpt u ons mee?


Stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende gegevens:


Naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

telefoonnummer:

Dan ontvangt u van ons geheel vrijblijvend het inschrijfformulier en de overige informatie zo spoedig mogelijk.


Alvast bedankt!

 

<Terug